Alle uitslagen van de NWB

van 1946 tot heden

Veteranen/Masters

Zondag 3 oktober 1965 is de eerste officiële wedstrijd voor veteranen verreden in Roggel.
34 deelnemers, voornamelijk oud-renners, kwamen aan de start en zorgden voor een zeer levendige en aantrekkelijke koers. De winnaar werd Jac Thoolen uit Slek Echt.

Door de grote belangstelling was de bond ervan overtuigd dat de oudgedienden best een plaats verdienden bij de NWB. Het peloton groeide gestaag met renners uit alle delen van ons land en ook de Duitsers en Belgen werden vaste deelnemers. Een aantal oud-renners vroeg zelfs na verloop van tijd weer een amateurslicentie aan en waren bovendien nog zeer succesvol.

De meeste overwinningen in de masters/veteranen categorie staan op naam van Edwin Raats

Het veteranenpeloton in de bocht bij de ronde van Maasbracht met v.l.n.r. Herman Rutten-Thieu de Waal-Jan Nijssen-Fred Sijbers-Jan van Pol-Piet Smits-Hay Kuntzelaers-Jac Wetemans-Tjeu Eggelen-Henk Cornelsen-Herm Smits-Piet Kuntzelaers-Gerrit van de Boogaert-Hein Lamers-Joop van Dinther-Jan van Boxtel-Jac Fooy en Gerrit Visser.