Alle uitslagen van de NWB

van 1946 tot heden                                                

Wiel Kuntzelaers

  
Iedereen bij de NWB kent mijn vader wel, zeker de ouderen onder u. Hij is 25 jaar ploegleider geweest van de Vivo-ploeg. Natuurlijk kan ik hier al zijn successen als ploegleider op gaan noemen, maar die staan al  op deze website. Ook zijn verdiensten voor de wielersport verdienen een vermelding, maar ook dat vind ik hier niet zo belangrijk!
 
Ik wil vooral aan iedereen laten weten dat ik ongelooflijk trots ben op mijn vader. Hij heeft in de loop der jaren veel geleerd over computers en websites. Dit ging niet altijd even gemakkelijk, maar met vallen en opstaan leerde hij iedere dag bij. 
 
Hij heeft heel wat tijd gestopt in deze website, je mag best spreken van een uit de hand gelopen hobby. Door wat problemen met de server heeft het allemaal langer geduurd dan gehoopt en verwacht, maar de website is inmiddels wel weer online. We hebben de website in een iets moderner jasje gestoken. Ik heb hem hier graag bij geholpen, maar de pluim verdient hij! Als bijna 80-jarige met zoveel toewijding aan deze website werken verdient vooral respect. 
 
Mijn moeder zal er af en toe wel gek van geworden zijn, want hij maakte complete werkdagen achter zijn computer. Met veel geduld herstelde hij foutjes en probeerde hij steeds weer iets toe te voegen.
 
Doordat de server niet helemaal doet wat wij willen zal het nog even duren voor alles werkt zoals we het willen, maar hier wordt hard aan gewerkt. Ik hoop dat iedereen met veel plezier door dit geweldige naslagwerk mag bladeren. 
 
Laat een bericht achter in het gastenboek om uw waardering hierin te tonen. Dat doet ons goed, en dan weten we waarom we het allemaal hebben gedaan. 
 
Pap, naast alles over deze website wil ik vooral benadrukken dat je een geweldige vader bent! En achter iedere man staat een geweldige vrouw...mijn moeder!!!
 
Maurice