Hitwebcounter.com Free

Alle uitslagen van de NWB

van 1946 tot heden                                                

Gastenboek


Gastenboek

47 berichten op 3 pagina's
Geert Van Helmond
28-04-16 21:29:23
Beste Wiel,
Met belangstelling heb ik gekeken op uw site. De wielerronde van Tungelroy staat er ook op en daar word ik blij van! Hopelijk kan je na 18-6-2016 weer een nieuw hoofdstuk aan het boekwerk 'Wielerronde Tungelroy' toevoegen.
Succes.
Johannes Venlona
27-03-16 08:04:51
Geachte hiër Kuntzelaers,
Nao jaore zeuke kôm ik op ôch sait toch ech de naam van mien vader zaliger taege waorvan ik wis det hae oeits wedstriede gereeje had. Tösse de oétslage van 1947 heb ik um dan toch gevônde. Zoë weit ik intelik wie hae vruuger as sportman waas waat ik netuurlik ouk oét zien leefde veur de fiets kôs opmaake. Ik wil ôch hertelik danke det geej dit allemaol bewaard en aopenbaar gemak heb.
Wim Dekker
13-02-16 21:16:45
Beste Wiel en Maurice proficiat met de vernieuwde site Ik kijk nu al weer
uit naar het nieuwe seizoen met de uitslagen en verslagen Ik ben zelf bezig een database van de wielrenners met hun plaats aan het maken van renners uit de omgeving van Gemert .Ik heb alle jaren al doorgespit en ga ze nu in exel zetten .En zo bleven we leuk bezig.
Groeten Wim Dekker Gemert
Wiel kuntzelaers
13-02-16 13:04:41
Hallo Ria,
De foto's zijn onderweg, veel plezier ermee

Groeten
Wiel Kuntzelaers
Ria Franzen
12-02-16 15:59:31
Hallo Wiel. Ik ken jou niet. maar ik was de vriendin van Jan van Boxtel uit Mill. Ik zou graag foto's van Jan op mijn site willen zien. Daar ben ik je heel dankbaar voor. Deze site heb ik van Ben Pouwels uit Cuyk. Gr. Ria Dank je wel.
Ed Kleuters
06-01-16 20:38:22
Wat een prachtige website. Komen veel oude herinneringen boven. Als verzorger van de Drenth wielerploeg kom ik nog veel namen uit die tijd tegen.Maurice en Wiel veel succes verder.
Eddy Even
26-12-15 13:38:26
Een erg mooie site Wiel
Met plezier kijk ik terug op 'n paar onuitwisbaar mooie jaren bij de NWB.
Ik wens jou en Maurice veel succes met deze website.
Groeten,
Eddy Even.
Johan de Waal
25-12-15 20:03:26
Hallo Wiel&Maurice
Wederom een mooie site,vol met herinneringen ,nu nog even wachten tot er meer foto s op komen te staan.
Is het dan misschien mogelijk dat jullie het zo kunnen maken als je de foto aan tikt op je iPad dat ie dan uitvergroot wordt.Dat gebeurt momenteel niet met de kleine foto s

Groetjes Johan de Waal
Jack Steijvers
24-12-15 06:54:08
Wiel en Maurice, wederom een heel mooie site met een rijke wielergeschiedenis.
Prachtig om dit te herbeleven. Bedankt voor jullie enorme inzet. Gr. Jack.
Huub van der Linden
16-12-15 18:33:24
Beste Wiel wat een super mooie site met heel veel plezier beleef ik weer mooie momenten van vroeger,BEDANKT.groeten uit Someren
John Gyenes
15-12-15 11:54:00
Mijn dank voor jullie fantastische website ,genieten !! En even weer terug in de tijd !
jos jos schell
06-12-15 19:51:41
wat ein prachtige site wiel en maurice,hertelik dank doa veur !!zelfs miene onbeduidende naam kump veur in de oetsjlaeg beej het veldrieje ,ving ig sjoen !!
Peter van den Bungelaar
01-12-15 20:19:50
In memoriam: Jan van Boxtel (Mill)
MILL Op donderdagmiddag 26 november is tijdens een tocht van een aantal wielrenners van Wielerclub Mill een van hun leden, Jan van Boxtel, verongelukt.

Op die donderdag maakten die leden van Wielerclub Mill een tocht op de racefiets. In de buurt van Weurt sloeg het noodlot toe. De 79-jarige Millenaar kwam daar zeer ongelukkig ten val. Hij werd per traumahelikopter vervoerd naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Daar bleek dat de gevolgen van de val zeer ernstig waren. In de loop van de middag is Jan daar overleden.
Jan was een echte sportliefhebber en erg fanatiek als het trainen betrof. Eerst als voetballer toen hij betaald voetbal speelde bij NEC in Nijmegen. Toen hij daar ging stoppen was hij gedurende een aantal jaren een zeer gewaardeerde en talentvolle voetballer in het eerste elftal van Juliana Mill. Hij was zuinig op zijn lichaam en kon ervan genieten om hard te trainen. Toen zijn actieve voetbalcarrière voorbij was, werd hij een fanatiek wielrenner. Ook bij deze sport werd hij een uitblinker, dankzij zijn nimmer aflatende ijver om te trainen. Binnen Wielerclub Mill en Wielervereniging de Maaskant speelde Jan een prominente rol. Ondanks zijn hoge leeftijd reed hij nog steeds wedstrijden voor De Maaskant en was hij een trouwe deelnemer aan alle activiteiten.

Wielerclub Mill en Wielervereniging De Maaskant wensen familie en vrienden veel sterkte bij de verwerking van dit plotselinge, grote verlies.
Pieter van Pol
01-12-15 12:16:37
Hallo Wiel,
Ik heb het een tijdje zonder computer moeten doen.
Zodoende heb ik jouw/ jullie nieuwe website pas een paar dagen geleden onder ogen gekregen.
Het is een formidabel stuk werk wat jij met zoon Maurice hebben klaargespeeld.
Echt monnikenwerk!!!
Dat heb ik bij jou thuis al vaker gezegd.
In jouw archief/werkkamer leek het net of ik in een bibliotheek was.
Een KUNTZELAER schrikt daar blijkbaar niet voor terug.Ook niet om weer helemaal opnieuw te beginnen met de site die je al had.
Je zoon Maurice heeft kennelijk hetzelfde bloed als vader Wiel.
Ik hoop dat jullie de site nog lang in de lucht houden dan kan ik daar af en toe lekker op rond- neuzen.
stan wiltschut
24-11-15 19:33:55
wiel formiedabel werk dit is echt vanne gekke .daar ik een massa van die renners persoonlijk ken als wieler liefhebber bedankt ... super gedaan...
Herman Crins
16-11-15 19:47:22
Geweldige nieuwe site, prima werk.
Dit is voor de wielerliefhebber genieten.
Groetjes Herman
Piet Evers
13-11-15 18:12:49
Wiel-Wiel,
Een fiets heeft er twee.Ik zie dat je de vrije tijd uitstekend benut.En vooral ten diensten van!!!!! Het ziet er héél goed uit!!!!
Je hebt lekker bij geklets met Broer. En weer terug in de tijd geweest.
Zo zul je zeker honderd worden.
Ger Lurvink
09-11-15 14:35:41
De vorige site was al geweldig, deze is (ongelofelijk maar waar) SUPER !!!!
Hartelijk dank aan de hele familie Kuntzelaers voor het vele jaren van verzamelen van alle benodigde gegevens, uitslagen, foto's en het opzetten en uitwerken van dit fantastisch naslagwerk op het internet.
Ook nog eens GRATIS en toegankelijk voor IEDEREEN, dit verdient een HELE GROTE pluim !

Nogmaals dank namens iedereen die de wielersport een warm hart toedraagt en hopelijk kunnen en mogen jullie hier nog lang mee doorgaan !!!

Groetjes,

Ger Lurvink
danny lievens
08-11-15 17:54:04
hallo wiel.
hele mooie site. hier krijg je kippevel van
waren mooie tijden wij uit liedekerke belgie 5 uur in ons busje om naar het wielrennen te komen en veel in busje geslapen in maasbracht als er zaterdag en zondag wedstrijden waren. heb er nog vrienden aan over gehouden. Henny van bommel en nu via fb. ed van schaijk.Jos bellemakers.John frencken.veel succes nog met de site .Danny lievens.
Gerard Timmermans
07-11-15 20:23:31
Schitterend Wiel !!! Ook dat je dat samen met je zoon Maurice mag en kunt doen! Nog steeds bezoek ik regelmatig de site. Elke keer weer genieten. Hopelijk nog heel erg lang!
Wiel (de groetjes aan Annie!) en Maurice, veel succes met de prachtig vernieuwde site!
Gr. van Jo en Gerard Timmermans uit Asten.
Tonen: 5  10   20

                            Cor Salentijn-Jac Beurskens-Hay Kuntzelaers-Ger Beurskens-Nico Brouwers-Lou Bouten