Alle uitslagen van de NWB

van 1946 tot heden                                                

In memoriam  Frans Verstappen    

Afgelopen maandag ( 18 november 2019 ) is Frans Verstappen uit Montfort na een ernstige ziekte op 72 jarige leeftijd overleden.

Frans heeft slechts 3 jaar ( 1972-1974 ) bij Gentlemen van de NWB gereden en behaalde op 2 juli 1972 zijn eerste overwinning in de ronde van Hegelsom. Ook Melick staat op zijn palmares terwijl hij bijna wekelijks in de Top 10 eindigde. 

In 1973 kwam Frans in slechts enkele wedstrijden aan het vertrek en in zijn laatste jaar als wielrenner  (1974 ) won  hij op de baan in Geleen en werd hij twee maal tweede. Ook werden er prima resultaten bij het veldrijden behaald. 

Hij won crossen in zijn eigen Montfort, Hingen  en werd kampioen in Bergeijk, dat bleek later zijn laatste triomf.

Door de verbluffende resultaten van zoon Jos in de Kartsport heeft Frans zich alleen nog maar gericht op de carrière van Jos en de resultaten zijn bekend.

Frans organiseerde bij elke race een bijeenkomst in zaal Housmans in Montfort waar de liefhebbers de wedstrijden konden volgen op een groot scherm. 

De belangstelling was enorm want de racefanaten kwamen uit alle streken van het land. Dat kleinzoon Max uiteindelijk, niet alleen het stokje van Jos overnam, maar de eerste Nederlandse wereldkampioen F1 werd, moet opa Frans enorm trots gemaakt hebben.

Helaas voor Frans heeft hij de geweldige carrière van Max slechts op afstand kunnen volgen maar hij was tot afgelopen zondag de trotse opa.

Met de overwinning van Max in Brazilië kwam er een einde van het leven van Frans Verstappen. 

Frans bedankt voor alles, je was een bijzonder sympathieke man en sportliefhebber , rust in vrede.

Evellien , kinderen en kleinkinderen veel sterkte en mogen de fijne herinneringen een steun zijn in deze moeilijke tijd. 

We zullen afscheid nemen van Frans a.s. zaterdag 23 november  2019 a.s in zaal Housmans Dijk 13 in Montfort. Aanvang 12.30 uur 

Fraaie spurtoverwinning in Melick